• Марка: STIHL

Дробилка за клони - електрическа STIHL GHE 135 L

690,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Практична и лесна за употреба дробилка за клони GHE 135 L, предназначена за домашни цели. Електрическите модели на STIHL са с по ниски нива на шума, и са изключително полезни там където се цени тишината. Максималният диаметър на натрошаваните клони може да е до 35мм., което я прави идеален помощник в градината. Притежава колела за транспортиране и удобен контейнер за събиране на надробените клони, който материал в последствие може лесно да се изсипе в компостер. Моделът STIHL GHE 135 L позволява да се намали обема на отрязания дървесен материал, клони и храсти средно с до 75%, като така освобождавате място в градината си.

 

Технически данни на дробилка за клони STIHL GHE 135 L

 

Мощност на двигателя - 2300 W

Напрежение - 220 V

Максимална дебелина на подаваните клони - 35мм.

Измерено ниво на звуково налягане LpA - 87 dB

Тегло - 23 кг.

 

Режещ вал

Механизмът за надробяване на електрическата дробилка STIHL GHE 135 L е оборудван със много здрав, бавно движещ се режещ вал. Той се върти с 40 оборота в минута и така придърпва клони и клонки както и работи изключително тихо за такъв тип машина. Ако се блокират клони, автоматичният обратен ход се грижи за сигурно и удобно освобождаване на блокирания материал.

 

Интегриран контейнер за надробен материал

Прозрачният контейнер за надробен материал позволява да се следи нивото на запълване. В него се събира до 60 литра надробена маса. Благодарение на ръкохватките за хващане той е практичен при работа. Както всички уреди STIHL така и при електрическата дробилка GHE 135 L безопасността е на първо място. Тя може да се стартира единствено когато контейнерът е монтиран правилно към уреда.

 

Отвор с форма на детелина

Отворът с форма на детелина във фунията за подаване на материала е много практичен и гарантира сигурната работа с градинската дробилка STIHL като улеснява допълнително подаването на клони. Благодарение на широката му форма могат и много кичести клони да бъдат зареждани комфортно и да бъдат обработвани ефективно. Мек материал за надробяване може да бъде подаван през позиционирания до него правоъгълен отвор на градинската дробилка.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!