• Марка: STIHL

Дробилка за клони - електрическа STIHL GHE 140 L

799,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Практична и лесна за употреба дробилка за клони GHE 140 L, с мощен (2500W) двигател, предназначена за домашни цели. Електрическите модели на STIHL са с занижени нива на шума, и са изключително полезни там където се цени тишината. Максималният диаметър на натрошаваните клони може да е до 40мм., което я прави идеален помощник в градината. Притежава колела за транспортиране и голям контейнер за събиране на надробените клони (60л.), който материал в последствие може лесно да се изсипе в компостер. Друго удобство на електрическата дробилка е че уредът може да се съхранява в собствения си контейнер, като така става изключително компактна и удобна за съхранение. Моделът STIHL GHE 135 L позволява да се намали обема на отрязания дървесен материал, клони и храсти средно с до 75%, като така освобождавате място в градината си.

 

Технически данни на дробилка за клони STIHL GHE 140 L

 

Мощност на двигателя - 2500 W

Напрежение - 220 V

Максимална дебелина на подаваните клони - 40мм.

Измерено ниво на звуково налягане LpA - 85 dB

Тегло - 23 кг.

 

Режещ вал

Механизмът за надробяване на електрическата дробилка STIHL GHE 135 L е оборудван със много здрав, бавно движещ се режещ вал. Той се върти с 40 оборота в минута и така придърпва клони и клонки както и работи изключително тихо за такъв тип машина. Ако се блокират клони, автоматичният обратен ход се грижи за сигурно и удобно освобождаване на блокирания материал.

 

Интегриран контейнер за надробен материал

Прозрачният контейнер за надробен материал позволява да се следи нивото на запълване. В него се събира до 60 литра надробена маса. Благодарение на ръкохватките за хващане той е практичен при работа. Както всички уреди STIHL така и при електрическата дробилка GHE 135 L безопасността е на първо място. Тя може да се стартира единствено когато контейнерът е монтиран правилно към уреда.

 

Отвор с форма на детелина

Отворът с форма на детелина във фунията за подаване на материала е много практичен и гарантира сигурната работа с градинската дробилка STIHL като улеснява допълнително подаването на клони. Благодарение на широката му форма могат и много кичести клони да бъдат зареждани комфортно и да бъдат обработвани ефективно. Мек материал за надробяване може да бъде подаван през позиционирания до него правоъгълен отвор на градинската дробилка.

 

Сгъваем механизъм

Благодарение на сгъваемия механизъм тихата електрическа дробилка много лесно се събира в собствения си контейнер за надробяване. Така уредът може да се съхранява без да заема много място, като при това е и защитен.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!