• Марка: STIHL

Дробилка за клони - електрическа STIHL GHE 150

783,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Наслада при работа, мощност и мобилност са съчетани в електрическата дробилка STIHL GHE 150. Тя е предназначена за бързото надробявате на дребни стружки, отрязаните клони от храсти и жив плет или дървесни клони. Силата на дробилката се крие в интегрираният нож с конструкция "сандвич" с допълнителни лопаткови ножове и разкъсващи ножове, който работи с минимални вибрации и при надробяване на клони с диаметър до 35 мм. Двигателят е с мощност 2500 W и доставя постоянно необходимата сила на бързо движещия режещ инструмент(2800 об/мин). Фунията за подаване на материала на градинската дробилка е снабдена с отвор във формата на детелина, което е предимство при подаване на разклонени дървесни клони или дървовидни клони на храсти и жив плет. STIHL GHE 150 е снабдена с транспортни колела, като след приключване на работата електрическата дробилка се придвижва безпроблемно отново до защитено място за съхранение.

 

Технически данни на дробилка за клони STIHL GHE 150

 

Мощност на двигателя - 2500 W

Напрежение - 230 V

Честота на въртене на режещия инструмент - 2800 об/мин

Максимална дебелина на подаваните клони - 35мм.

Измерено ниво на звуково налягане LpA - 89 dB(А)

Тегло - 26 кг.

 

Отвор с форма на детелина

Отворът с форма на детелина във фунията за подаване на материала е много практичен и гарантира сигурната работа с градинската дробилка STIHL като улеснява допълнително подаването на клони. Благодарение на широката му форма могат и много кичести клони да бъдат зареждани комфортно и да бъдат обработвани ефективно. Мек материал за надробяване може да бъде подаван през позиционирания до него правоъгълен отвор на градинската дробилка.

 

Предпазна блокировка

За по-голяма безопастност електрическата дробилка STIHL GHE 150 е снабдена с допълнителна предпазна блокировка. След като винтовите тапи бъдат отворени се прекъсва подаването на напрежение към двигателя. Така при смяна на ножовете или почистване, дробилката не може да бъде стартирана.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!