• Марка: STIHL

Дробилка за клони - електрическа STIHL GHE 250 S

943,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Мощна и практична електрическа дробилка GHE 250 S с впечатляваща производителност. Предназначена е за раздробяване на големи и средно големи клони както и материал от храсти и жив плет. Силата на дробилката STIHL се крие в ножът с конструкция тип "сандвич" с предварителни раздробители, захранвани от мощен 2500W двигател. Максималният диаметър на подаваните клони е до 35 мм. които за секунди се превръщат в фино надробена маса, готова за изсипване в компостер. Към дробилката GHE 250 S са монтирани колела чрез които лесно може да се придвижи до следващото място за употреба, а благодарение на шумозаглушаващата фуния за подаване, можете да работите дори и там където се цени тишината.

 

Технически данни на дробилка за клони STIHL GHE 250 S

 

Мощност на двигателя - 2500 W

Напрежение - 230 V

Честота на въртене на режещия инструмент - 2800 об/мин

Максимална дебелина на подаваните клони - 35мм.

Измерено ниво на звуково налягане LpA - 90 dB(А)

Тегло - 26 кг.

 

Предпазна блокировка

За по-голяма безопастност електрическата дробилка STIHL GHE 150 е снабдена с допълнителна предпазна блокировка. След като винтовите тапи бъдат отворени се прекъсва подаването на напрежение към двигателя. Така при смяна на ножовете или почистване, дробилката не може да бъде стартирана.

 

Шумозаглушаваща фуния

Голямата и висока фуния значително улеснява подаването на материал към дробилката. Освен това тя е и шумозаглушаваща, като намаля шумовете от натрошаването на клоните. Фунията има и вградена защита от изхвърляне на материал.

 

Система на рязане Multi Cut 150

Този тип система на електрическата дробилка STIHL представлява шумозаглушаващ режещ диск с конструкция "сандвич" с обръщащи се режещи ножове. Конструкцията "сандвич" на режещия диск е предназначена за преработка на средно дебели клони.

 

Водоустойчив прекъсвач

Прекъсвачът на дробилката STIHL GHE 250 S е добре защитен дори и за дъждовно време. Така не е нужно да прекъсвате работата си при първите капки дъжд.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!