• Марка: GARDENA

Електрическа ножица за жив плет GARDENA - ComfortCut 550/50

325,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Мощната ножица за жив плет на GARDENA е особено подходящa за лесно и удобно подрязване на средни по размер живи плетове и храсти. Със съвършенното си равновесие и ниско тегло ножицата ComfortCut 550/50, осигурява оптимална маневреност дори при по-дълги задачи за подрязване. Ръкохватката ErgoLine приляга добре в ръката във всяко положение на рязане, особено при рязане на страничните секции на живият плет. Бутонът за задействане може лесно да се управлява във всяка една позиция. Прецизните остриета с лазерно заточване позволяват ефективно, бързо и чисто рязане на клонки и издънки.

 

Технически данни на GARDENA - ComfortCut 550/50

 

Мощност на двигателя - 550 W

Дължина на режещото острие - 50 см.

Макс. отвор на режещите зъби - 27 мм.

Ниво на шума, гарантирано (LWA) 96 dB(A)

Налягане на шума, усещано от оператора 84 dB(A)

Вибрация макс. ah 2.6 m/s²

Тегло - 3,5 кг.

 

 Благодарение на ергономичната и заобикаляща ръката ръкохватка, ножицата за жив плет GARDENA - ComfortCut 550/50 приляга удобно както при хоризонтално, така и при вертикално рязане.

 

 Лазерно заточените ножове работят в противоположни посоки, като по този начин позволяват бързо и лесно рязане с малко използване на сила, без дразнещи блокажи и прекъсвания.

 

 Предпазителят в края на острието го предпазва при рязане близо до земята или по стените на къщата и градината. Отворът за закачване на кабела предотвратява неволното му изключване по време на работа.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!