• Марка: Husqvarna

Косачка-робот Husqvarna AUTOMOWER 310

3 420,00 лв. 3 250,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Поддържането на Вашата морава в добро състояние може да бъде много трудоемко. Тук на помощ идва Automower® 310 на Husqvarna. Тя вече е 4-колесна роботизирана косачка за по-голяма стабилност и ефективно косене на открити тревни площи. Подходяща е за средни терени до 1000 м² и може да обработва склонове с наклон от 40%. Лесна за използване и напълно автоматизирана благодарение на Automower® ConnectHOME. Чрез приложението може да се стартира, спира, паркира и програмира дните и времето за косене, директно през вашия смартфон. 

При нея не се притеснявате от метеорологичните условия и шума тревожещ съседите. Automower® 310 е изключително безшумна при работа и е влагоустойчива. 

 

Косенето при косачките-роботи се извършва по-често (всеки ден или през ден), като по този начин не се позволява на тревата да порастне повече от 2-3мм. Времената за косене могат да бъдат програмирани и свободно, следователно автоматичната косачка работи само когато Ви е необходима. Така Вие се наслаждавате на винаги равно окосена и поддържана морава. 

Другото предимство на косачката Husqvarna AUTOMOWER 310 е че окосената трева пада на земята и по този начин се получава естествено наторяване. При използването на този тип косачки се забелязва значително сгъстяване на тревните площи.

 

 

Произволната траектория на движение на косачката позволява на Automower® 310 да достигне до всеки ъгъл на Вашата градина. Тя може лесно да се справи с влажни и дъждовни условия, както и с труден терен, включително склонове, дупки и дори временни препятствия, като шишарки и плодове. Automower® е толкова тиха, че може да работи през нощта, без за безпокои когото и да било. Чрез приложението за косачки, предлагано за избрани модели, ще имате също пълен контрол над работните й часове, така че можете да разполагате с моравата винаги, когато пожелаете.

 

 

 

 

Инсталацията на косачката е лесна и се извършва без необходимост от сложни инструменти. Можете да се справите сами, но при нужда винаги сме готови да съдействаме. Периметъра на косене се очертава с ограничителен кабел и водещ кабел, като монтажът му се извършва с фиксиращи колчета. Ограничителният кабел позволява да се ограждат обекти в градината, където косачката да не влиза (островчета), а водещият кабел насочва косачката към зарядната станция. 

 

 

Технически данни Husqvarna AUTOMOWER 310

 

Ширина на косене - 22 см.

Височина на косене - 20 до 60 мм.

Система за косене - 3 бр. въртящи се ножа

Препоръчителна площ за косене - 1000 m² ±20%

Зареждане - автоматично

Сензори за повдигане и наклон - ДА

Таймер - Да

PIN код - ДА

Монтажно заключване - Да

Аларма - ДА

Заключване на настойките - Да

Ултразвуков сензор - не

Вид ръкохватка - Вградена

Грайфери на колелата - Средни

Допълнителни ножове - 9 бр.

Максимален наклон - до 40%

LCD дисплей с меню за настройки + таймер

Батрия - Li-Ion

Време за зареждане на батерията до 100% - ~ 60 мин. 

Време за косене с едно зареждане - ~ 70 мин.

Потребление на енергия при косене (средно) - 25W

Тегло - 9.0 кг.

 

 

 

 

 

 

Височината на косене се регулира (от 20 до 60мм) посредством голям въртящ бутон. 

 

 

 

 

 

 

Connect@HOME

Приложението на Husqvarna Automower® Connect@HOME, работи с Bluetooth и Ви дава пълен контрол над косачката директно през Вашият смартфон. Можете лесно да и зададете команди като СТАРТ, СТОП, PARK, както и да проверявате и правите настройки. Bluetooth комуникацията е с обхват 30м.

 

 

 

 

 

 

 

Лекото тегло и удобната ръкохватка позволяват лесното преместване на косачката в различни участъци за косене. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ограничителният и водещият кабел помага на косачката по-бързо да намира зарядната си станция.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За отлични резултати при по сложни градини, роботизираната косачка може да започне косенето от 3 различни точки. Настройката става от опростеното контролно меню. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husqvarna AUTOMOWER 310 е напълно екологична. Тя се задвижва от електродвигател, и не отделя никакви вредни емисии в атмосферата. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Косачката робот е създадена да работи нормално без да има нужда някой да се грижи за нея. Може да стои навън през цялото денонощие, без да се притеснявате от метеорологичните условия. 

 

 

 

 

 

 

 

Вградените сензори спират въртенето на ножовете при повдигане или наклон на страни. Освен това ножчетата са на разтояние от корпуса на косачката, така че при срещане на препядтвие тя ще спре и ще се отклони в друга посока без да нарани препядствието. 

  

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!