• Марка: Husqvarna

Косачка-робот Husqvarna AUTOMOWER 315X

4 700,00 лв. 4 465,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Husqvarna Automower® 315X е премиум модел косачка от серията X-line. Тя коси сложни тревни площи до 1600 м2, обработва тесни проходи и склонове до 40% и преодолява трудни терени. Като член на нашата първокласна гама X-line, роботизираната косачка разполага с Automower® Connect, което включва проследяване с GPS против кражби, GPS-асистирана навигация. Друга новост при Automower® 315X са LED фаровете, предна броня и специални цветни капачки на колелата.

Приложението Automower® Connect ви държи изцяло под контрол: проследявайте, взаимодействайте с косачката и бъдете актуализирани с докосване на екрана на своя смартфон, където и да сте по света.

Разликата между предходният модел Automower® 315 и Automower® 315X се състои в това че 315X притежава GPS навигация и проследяване, предни LED светлини, предна броня и ярка клавиатура.

 

Технически данни Husqvarna AUTOMOWER 315X

 

Ширина на косене - 22 см.

Височина на косене - 20 до 60 мм.

Система за косене - 3 бр. въртящи се ножа

Препоръчителна площ за косене - 1600 m² ±20%

Зареждане - автоматично

Сензори за повдигане и наклон - ДА

Таймер - Да

PIN код - ДА

Монтажно заключване - Да

Аларма протов кражба - ДА

Заключване на настойките - Да

GPS проследяване - ДА 

Ултразвуков сензор - не

Вид ръкохватка - Вградена

Грайфери на колелата - Средни

Допълнителни ножове - 9 бр.

Максимален наклон - до 40%

LCD дисплей с меню за настройки + таймер

Батрия - Li-Ion

Време за зареждане на батерията до 100% - ~ 60 мин. 

Време за косене с едно зареждане - ~ 70 мин.

Потребление на енергия при косене (средно) - 25W

Тегло - 10.0 кг.

 

 

 

 

 

Косачката Husqvarna Automower 315X притежава специален режим Spot cutting. Този режим позволява бързо косене на участъци с по-висока трева, например под градински мебели след като бъдат премахнати. При задействането на режима Spot cutting, роботизираната косачка започва да коси с тесни спирали докато приключи и се задейства автоматичният режим.

 

 

 

 

 

 

 

Височината на косене се регулира (от 20 до 60мм) посредством голям въртящ бутон. 

 

 

 

 

 

 

Automower® Connect

Приложението Automower® Connect ви дава пълен контрол върху косачката директно през вашия смартфон. Можете лесно да изпращате команди за стартиране, спиране и паркиране, проверка и настройка на косачката. Ако е необходимо, също получавайте аларми и проследете позицията на вашата косачка в случай на кражба - където и да се намирате. Включен е 10 годишен период на ползване безплатно.

 

 

 

 

 

 

LED светлини 

Друга полезна новост при 315X са вградените енерго-спестяващи LED светлини, за да имате по-добър контрол при тъмната част от денонощието. Светлините започват да премигват ако косачката заседне или възникне грешка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ограничителният и водещият кабел помага на косачката по-бързо да намира зарядната си станция.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За отлични резултати при по сложни градини, роботизираната косачка може да започне косенето от 3 различни точки. Настройката става от опростеното контролно меню. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husqvarna AUTOMOWER 315X е напълно екологична. Тя се задвижва от електродвигател, и не отделя никакви вредни емисии в атмосферата. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Косачката робот е създадена да работи нормално без да има нужда някой да се грижи за нея. Може да стои навън през цялото денонощие, без да се притеснявате от метеорологичните условия. Моделът Automower 315X се настройва автоматично към периода със силен растеж на тревата. При слънчево и сухо време или в края на сезона, тя ще коси по рядко с цел да намали износването на тревата и косачката.

 

 

 

 

 

 

 

Вградените сензори спират въртенето на ножовете при повдигане или наклон на страни. Освен това ножчетата са на разтояние от корпуса на косачката, така че при срещане на препядтвие тя ще спре и ще се отклони в друга посока без да нарани препядствието. 

  

 

 

 

 

 

 

 

Предна броня

Гумираната предна броня значително увеличава устойчивостта на косачката при чести сблъсаци с дървета, храсти и предмети в обсега на косене

 

 

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!