• Марка: Husqvarna

Мотофреза Husqvarna TF338

1 679,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

Това е новата мотофреза на Husqvarna TF338, която вече е оборудвана с допълнителна бавна предна скорост и предавките и стават 2 предни + 1 задна. Тази 1 ва скорост на мотофрезата е удобна при прикачването на допълнителен инвентар (плуг, браздир и т.н.).  Както при модела TF 230, и тази мотофреза е с мощен двигател Husqvarna 212 куб.см. работна ширина от 95 см. и регулиране на кормилото във всички посоки. 

 

Технически данни на мотофреза Husqvarna TF 338

 

Тип на двигателя - Husqvarna 

Работен обем на двигателя - 212 см3

Мощност - 3.6 kW

Работна ширина на фрезата - 95 см

Ръкохватка - позволява настройки във всички посоки.

Скорости - 3 (2 напред + 1 назад)

Трансмисия - фрикционен тип + верига

Тегло - 93 кг.

Масло в картера на двигателя - 0,6л. (SAE30 - препоръчително е да бъде марка Briggs&Stratton)

 

полезни съвети

 

Първа смяна на маслото в двигателя - след 5ч. работа. Всяка следваща смяна - на всеки 25-30 ч. работа или ведъж годишно (обикновенно преди сезона). 

 

На всеки 10 ч. работа, въздушният филтър да се почиства и да се зареди с ново масло ( 15-20ml)

 

Кокато мотофрезата няма да се ползва продължително време, е добре бензина в резервоара да се източи, или да се израсходи напълно докато изгасне двигателя.

 

Лесен за употреба, надежден култиватор за работа в градината, задвижван от мощен двигател. Предлага всички основни функции.

 

Удобната, регулируема и сгъваема ръкохватка, транспортното колело, спирачения лост и предпазителите за растенията подобряват използваемостта и улесняват съхранението. Богат избор от аксесоари, включително и браздир с метални колела, увеличават гъвкавостта за по-добра възвръщаемост на инвестициите, което го прави идеален избор за всеки градинар, който оценява практичността и надеждността

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!