• Марка: STIHL

Моторен трион (кастрачка) STIHL MS 194 T

799,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Универсален и лек моторен трион за поддръжка на дърветата и оформяне на короната им. Отличният баланс и ниското тегло на MS 194 T, позволяват работа с една ръка, когато сте на дървото.

 

Двигателят 2-MIX с който е оборудван верижния трион е мощен и едновременно с това икономичен. Проектиран е за работа по короната, или в короната на дървото, а куката за закачване позволява стартирането му дори когато сте на дървото.

 

Този моторен трион за поддръжка на дървета е специално конструиран за работа в короната на дървото и е предназначен за използване само от обучени потребители при работа по поддръжка на дървета.

 

Технически Характеристики На STIHL MS 194 T

 

Кубатура – 31.8 куб.см

Мощност  – 1.4kW / 1.9к.с.

Обороти на празен ход – 2,800 об/мин

Тегло (без шина и верига) – 3.3 кг.

Дължина на шината – 30 см.

Верига – STIHL Oilomatic, тип Picco Micro Mini 3 (PMM3)

Стъпка на веригата 3/8″ P

Звуково налягане dB(A) 4) 100

Ниво на вибрациите ляво/дясно м/сек² 5) 3.1/3.1

 

За повече информация, или преглед на моторния трион Stihl MS 194 T моля посетете нашия магазин в гр.Ямбол пл.Г.Дражев 1 – тел.0886 739 989

 

Двигател 2-MIX

Технологията използвана при двигателите 2-MIX на STIHL не позволяват загуба на мощност въпреки икономичността си. Разделянето на отпадните газове и прясната смес минимизира загубите със съдържание на гориво като по този начин повишава мощността му и същевременно намалява разхода на гориво.

 

4-канална техника на STIHL

Четири канала интегрирани в цилиндъра завихрят гориво-въздушната смес преди запалване, което от своя страна води до оптимално изгаряне на горивото и значително повишаване ефективността на двигателя. В следствие на това получавате по-нисък разход на гориво и висок въртящ момент в широк диапазон на оборотите.

 

Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е замърсяването на въздушния филтър по време на работа да не влияе на мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да се почисти. Това гарантира много дълги време на работа без необходимост от поддръжка.

 

Обезопасени срещу изгубване гайки

При смяна на режещата шина или смяна на веригата, гайките за стягане на капака вече е невъзможно да бъдат изгубени.

 

Функционална кука

Притежава кука за закачване на колан или изтегляне на триона когато сте в короната на дървото

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!