• Марка: STIHL
  • Кат. номер: 171

Моторен трион STIHL MS 170D

416,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Лек бензинов трион, идеален за рязане на дърва за огрев и строене с дървен материал. Монтиран е катализатор (D) с цел намаляване на вредните емисии изпускани в атмосферата. Подходящ и за поваляне на дървета с диаметър до 30 см. Изключително подходящ за домашни цели. Ниското му тегло допринася за голяма маневреност в ръцете на оператора.

Всички моторни триони на STIHL са съобразени с изискванията за вредни емисии и звукова мощност на ЕС, също така са придружени със съответните сертификати за качество и декларация за съответствие.

 

Технически характеристики на STIHL MS 170D

 

Кубатура - 30.1 куб.см

Мощност  - 1.2kW / 1.6к.с.

Обороти на празен ход - 2,800 об/мин

Тегло (без шина и верига) - 4.1 кг.

Препоръчителна дължина на шината - 30 см.

Верига - STIHL Oilomatic, тип Picco Micro 3 (PM3)

Стъпка на веригата 3/8" P

Звуково налягане dB(A) 4) 100.0
Ниво на вибрациите ляво/дясно м/сек² 5) 4.3/6.2

 

За повече информация, или преглед на моторния трион Stihl MS 170D моля посетете нашия магазин в гр.Ямбол пл.Г.Дражев 1 - тел.0886 739 989

 

Катализатор - да

Катализаторът намалява вредните съставки в изгорелите газове от двигателя на моторния трион посредством химична реакция, така нареченото доизгаряне. Този процес се стимулира чрез специално покритие от благородни метали. Преминавайки през него изгорелите газове доизгарят. Въпреки че при процеса на доизгаряне се достига температура до 1000°C, функцията и температурата на двигателя на триона не се влияят от това благодарение на специалния двустенен шумозаглушител.

 

Полезни съвети:

 

В случай, че няма да използвате моторния си трион STIHL продължително време, най-добре изсипете горивото от резервоара в подходящ за целта съд. Стартирайте и оставете моторния трион да работи, докато не изгасне сам и в горивната система няма повече гориво. Свалете шината и веригата и ги почистете, за да се предотврати засмоляването им. Налейте масло за веригата в казанчето, и оставете моторния трион на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.

Tags: , , , , , , , ,

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!