• Марка: STIHL
  • Кат. номер: 209

Моторен трион STIHL MS 180

500,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Лек бензинов трион с по-висока мощност и странично опъване на веригата за сигурно и лесно обтягане на веригата. Двигател 2-MIX. Триона е окомплектован с шина и верига с дължина 35 см. Подходящ както за рязане на дърва за огрев, така и за кастрене и рязане на по-дебели клони.

Доказал се във времето със своята надеждност и практичност, MS 180 на STIHL е безспорно най-подходящ модел при избор на моторен трион за домашни цели. 

 

Технически данни на моторния трион Щил - Stihl MS 180

 

Кубатура - 31.8 см3

Мощност - 1.4kW / 1,9 к.с.

Дължина на шината - 35 см.

Стъпка на веригата - 3/8"

Тип верига - Picco Micro 3 (PM3)

Звуково налягане dB(A) 2)     100.0
Звукова мощност dB(A) 2)     112.0

Тегло - 4,1 кг.

 

За повече информация, или преглед на моторния трион Stihl MS 180 моля посетете нашия магазин в гр.Ямбол пл.Г.Дражев 1 - тел.0886 739 989

 

Полезни съвети:

В случай, че няма да използвате моторния си трион STIHL продължително време, най-добре изсипете горивото от резервоара в подходящ за целта съд. Стартирайте и оставете моторния трион да работи, докато не изгасне сам и в горивната система няма повече гориво. Свалете шината и веригата и ги почистете, за да се предотврати засмоляването им. Налейте масло за веригата в казанчето, и оставете моторния трион на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.

Tags: , , , , , , , ,

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!