• Марка: STIHL
  • Кат. номер: 34

Моторен трион STIHL MS 211

719,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Компактен моторен трион с ниско ниво на вибрациите и богато оборудване ( дълготрайна система от въздушни филтри и антивибрационна система ). Висока производителност на рязане и лесно обслужване и управление. Моторния трион STIHL MS 211 е идеален е за рязане на дърва за огрев, поваляне на малки дървета и при строене с дървен материал. В сравнение с конвенционалните моторни триони разходът му на гориво е с 20% по нисък. Преминаване от летен към зимен режим на работа и обратно за оптимална работа при различни външни температури.

 

Технически характеристики на STIHL MS 211

 

Работен обем -35,2 куб.см
Мощност -1,7 / 2,3 kW/к.с.
Тегло -4,3 кг
Тегло за единица мощност -2,5 кг/kW
Верига Oilomatic стъпка/тип -3/8" P Picco Micro Comfort 3
Звуково налягане - 99,0 dB(A)
Звукова мощност -110,0 dB(A)
Ниво на вибрациите ляво/дясно -3,5 / 3,2 м/сек

 

Полезни съвети:

 

В случай, че няма да използвате моторния си трион STIHL продължително време, най-добре изсипете горивото от резервоара в подходящ за целта съд. Оставете моторния трион да работи, докато не спре сам и в горивната му система няма повече гориво. Свалете шината и веригата и ги почистете, за да се предотврати засмоляването им. Налейте масло за веригата в казанчето, и оставете моторния трион на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. Съхранявайте уреда винаги на сигурно място, недостъпно за неинструктирани за работа с него лица (напр. деца).

 

 

За повече информация, или преглед на моторния трион Stihl MS 211 моля посетете нашия магазин в гр.Ямбол пл.Г.Дражев 1 - тел.0886 739 989

Tags: , , , , , , , ,

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!