виж Количката е празна

Моторен трион STIHL MS 391

1 126,00 лв.
Марка: STIHL

Опции за покупка

1 126,00 лв.Oписание на продукта

Моделът MS 391 на STIHL попада в клас професионални. Той е подходящ за планирана сеч на дърва за огрев и обработка на строителна дървесина. Притежава дълготрайна филтрираща система за много дълъг живот на филтрите, икономичен двигател 2-МІХ и декомпресионен вентил за стартиране с минимално усилие и предпазване на стартерната ролка.

Както повечето моторни триони в този клас, и MS 391 е оборудван с STIHL 4-канална технология на цилиндъра, ефективна антивибрационна система щадяща ръцете на оператора, маслена помпа с регулиране на разхода и странично обтягане на веригата.

Технически Данни На Мотрен Трион – STIHL MS 391 - Шина 45 см

Работен обем на двигателя – 64.1 куб.см

Мощност – 3,3 kW / 4,5 к.с

Обороти на празен ход 1/min  2,800

Максимални обороти 1/min  13,000

Дължина на шината - 45см.

Стъпка на веригата – 3/8″

Звуково налягане – 105dB(A)

Звукова мощност – 117dB(A)

Тегло без шина и верига – 6.2 кг

За повече информация, или преглед на моторния трион Stihl MS 391 моля посетете нашия магазин в гр.Ямбол пл.Г.Дражев 1 – тел.0886 739 989

Декомпресионен вентил

При стартиране на двигателя декомпресионният вентил пропуска част от сгъстената смес през цилиндъра, в резултат на което съпротивлението при изтегляне на стартерното въже е значително по-малко. След запалването на двигателя, декомпресорът се връща в затворено положение. По този начин се улеснява работещия с машината и се щади стартерната система на уреда.

Двигател 2-MIX

Технологията използвана при двигателите 2-MIX на STIHL не позволяват загуба на мощност въпреки икономичността си. Разделянето на отпадните газове и прясната смес минимизира загубите със съдържание на гориво като по този начин повишава мощността му и същевременно намалява разхода на гориво.

4-канална техника на STIHL

Четири канала интегрирани в цилиндъра завихрят гориво-въздушната смес преди запалване, което от своя страна води до оптимално изгаряне на горивото и значително повишаване ефективността на двигателя. В следствие на това получавате по-нисък разход на гориво и висок въртящ момент в широк диапазон на оборотите.

Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е замърсяването на въздушния филтър по време на работа да не влияе на мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да се почисти. Това гарантира много дълги време на работа без необходимост от поддръжка.

Маслена помпа с регулируем поток

Тя дава възможност да се регулира отделяното масло за смазване на веригата с до 50%. Например при рязане на суха дървесина или рязане с по дълга шина, масления поток може да се увеличи за да се избегне захабяване и загряване на шината.


Подобни продукти:

Моторен трион STIHL MS 170D

385,00 лв.
виж

Моторен трион STIHL MS 180

452,00 лв.
виж

Моторен трион STIHL MS 181

527,00 лв.
виж

Моторен трион STIHL MS 211

608,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!