• Марка: STIHL

Ножица за жив плет STIHL HS 45 - 60см.

551,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Изключително лека и практична ножица за жив плет за взискателни потребители. Предназначена е за поддръжка, кастрене и оформяне на храсти и декоративни живи плетове в градината. Макар STIHL HS 45 да е от любителския клас, тя се представя като професионалист. Ножовете и се произвеждат в Швйцария и са допълнително закалени, а оптималния ъгъл на заточване гарантират висока производителност. По-дългият нож позволява и по-голям обхват на действие.

 

Технически данни на STIHL HS 45 - 60 см.

 

Работен обем на двигателя - 27.2 см³

Мощност на двигателя - 0.75 kW/1.0 hp

Гориво - двутактова горивна смес от бензин + масло (съотношение 50:1)

Скорост на рязане - 4030 cut/мин

Дължина на ножа - 60 см.

Макс. отвор на зъбите - 30 мм.

Тегло (незареден с гориво) - 5 кг.

 

Едностранно заточен режещ нож

Ножът на STIHL HS 45 е заточен едностранно под точно определен ъгъл, но е с двойно режещо острие. Така по време на движението му реже и с предната и задната си част, а по-голямата му дължина има по-голям обхват на работа.

 

STIHL ElastoStart

Специално конструираната ръкохватка на стартера омекотява запалването на двигателя. Мекият елемент в ръкохватката значително намалява усилието предавано при изтегляне на стартерното въже.

 

Двустранно режещ нож

Двойно режещата шина и прецизно заточените зъби на ножицата за жив плет гарантират висока продуктивност и устойчивост във времето. По този начин получавате отлични резултати както при хоризонтално, така и при вертикално рязане.

 

Ухо за закачване

В ръкохватката има ухо за закачване, като с него ножицата за жив плет може да се съхранява на стена или стелаж без да заема излишно място.

 

Антивибрационна система на STIHL

В ръкохватката и корпуса на ножицата са интегрирани гумени тампони и прижини, които значително намалят вибрациите предавани от двигателя. По този начин не се усеща умора в ръцете и можете да работите по-продължително.

 

Дълготрайна филтрираща система

Въздушният филтър се почиства на по-дълги интервали от време, съответно ножицата за жив плет има по-ниски експлоатационни разходи

 

Лесно стартиране

Подкачващата помпичка подава директно гориво в карбуратора, и така стартирането става изключително бързо и лесно.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!